Profielpagina van zinninsex

Naam: zinninsex

Leeftijd: 56 jaar

Actief sinds: 21-05-2014

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: blauw

Haarkleur: blond

Opleiding: MBO

Roken: Ja

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Ik ben voornamelijk bezig met kleinkinderen en kinderen. Ze doen altijd als ik niet werk een beroep op mij. Geniet er wel van hoor maar soms een dagje rust kan Oma best hebben. 

Over mij:
Aletta is de naam. En zoals mijn intro ook al zegt ik heb zin in sex. Geloof dat ik even niet duidelijker kan zijn dan dat. Ik wil die armen om me heen voelen en die zoenen in mijn nek krijgen. Handen voelen die zoekende zijn naar mijn kont en naar mijn andere opwindende plekken. Gewild voelen en eigenlijk alles weer eens meemaken. Het is namelijk voor mij al weer wat jaren geleden. Misschien voor degene die het leest ook wel. Dan snel weer genieten hoop ik.

Over jou:
Je zoekt sex daar beginnen we eens mee. En je zoekt wel een leuke vrouw om dat mee te hebben. Behoeftes zijn uiteraard ook wederzijds maar het verlangen moet er ook zijn. Eventueel ook gewoon gezellig een babbeltje of een etentje moet zo af en toe ook eens kunnen. En verder hoop ik dat je net als ik weinig weerstand heb van je partner. Tenzij je die niet hebt natuurlijk.

Mijn foto's