Profielpagina van vrijeeva

Naam: vrijeeva

Leeftijd: 47 jaar

Actief sinds: 06-06-2014

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Opleiding: MBO

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: bruin

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies:
Ik doe aan sport een paar keer in de week en daar gaat het lekker mee. Ik wil wat meer in beweging komen. Verder doe ik van alles maar om dat nou echt een hobbie te gaan noemen is wel heel vergaand. 

Over mij:
Ik heb de 45 bereikt en heb me altijd voorgenomen om na mijn veertigste toch alles te gaan doen. En toen ging het een beetje tegenwerken. Mijn bedrijfje liep niet meer en dat moest ik stoppen. Mijn man ging er met een kennis vandoor en de rest eigenlijk standaard voor wat mensen uiteindelijk niet willen en juist bij een ander gaan zoeken. Ik hou niet van sleur. Ik vind een relatie moet je vers houden en in beweging. Als dat zo is en dat is van beide kanten kan het niet je relatie in de knoop brengen. Dus nu ga ik voor dat mooie en warme van een echte relatie met pit. 

Over jou:
Iemand die toch ook duidelijk door de jaren heen het nodige te verwerken heeft gekregen en ook weet dat het allemaal op een dag wel goed zal gaan komen maar ook geen zin heeft om op die dag te gaan zitten wachten. Je bent heel serieus en weet ook precies wat je allemaal wel en niet wil. En dat je dat met mij kan doen lijkt je alleen maar leuker 

Mijn foto's