Profielpagina van sociaals

Naam: sociaals

Leeftijd: 38 jaar

Actief sinds: 21-04-2015

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: blond

Opleiding: HBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Ik volg nog steeds avondlessen om bij te blijven want dit werk wil ik de rest van mijn leven blijven doen maar daar moet je dan wel een 6 tal keer per jaar een paar weken avondles voor volgen wat ik trouwens heel graag doe.is steeds met dezelfde bende en op den duur kan je lekker grappen en grollen met elkaar. 

Over mij:
met mijn werk als grimeur sta ik vaak achter op de bühne, of achter in het theater om de mensen die moeten opkomen te maquilleren. soms is dat heel eenvoudig en voor sommige opvoeringen is dat best gewaagd, ik hou van mijn werk en zit altijd tussen leuke maar toch iets nerveuze mensen. Alleen kinderen vind ik niet leuk op te doen want hoe lief of hoe streng je het ook vraagt om stil te zitten, vergeet het dat werkt niet. ik ben aan een iets aan het werken waar ik ze kan in vast vinden zodat ze wel moeten stil zitten, haha grapje hoor.

Over jou:
iemand die tegen mijn toch wel soms ongewone uren kan, die er geen probleem mee heeft en waarmee ik daarna nog lekker de stoom kan afblazen. een man die het heerlijk vinden zou als ik me heel mooi opkleden heel trots naast me zou lopen.

Mijn foto's