Profielpagina van XchristineX87

Naam: XchristineX87

Leeftijd: 31 jaar

Actief sinds: 22-08-2013

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: grijs

Haarkleur: bruin

Opleiding: MBO

Roken: Nee

Piercing(s): Ja

Tatoeage(s): Ja

Mijn hobbies: gezellig een bioscoopje pakken of winkelen. doe amateur fotoshoots. beetje hardlopen, als ik niet te lui ben. De hele dag op je benen staan is al genoeg pijn lijden, om daarna nog te gaan hardlopen? ppffff.... 

Over mij:
Sinds begin augustus begonnen als Horeca medewerkster bij een leuk restaurant, gezien ik op dit moment nog niet kan rondkomen met mijn modellenwerk :( Maar wat mijn serveerwerk betreft, lekker luxe, leuke klanten en goeie tips. Vele collega's zijn al behoorlijk jaloers omdat ik veel meer aandacht dan de rest krijg. Nou, dat was mijn werkleven, nu mijn prive leven: Alleen dus, wat nogal frustrerend is, ja genoeg bekijks enzo, maar niet wat ik zoek. Had een relatie met een leuke Spaanse jongen, maar later bleek dat hij ook op leuke spaanse jongens viel. Ik weet het niet, ik schijn dat effect te hebben gezien 3 van mijn beste vrienden ook gay zijn.

Over jou:
Jij bent lekker straight, oh, en lekker. Uitgaans type, zonnebankkleurtje of gewoon lekker getint. Wel een realistisch persoon, No mama's boy! Lekker jezelf, goed in het leven, zoals goeie baan. Geen depri shit. Geen fotos van geslachtsdelen sturen, daar kick ik zo vanaf!

Mijn foto's