Profielpagina van Wildesanne

Naam: Wildesanne

Leeftijd: 37 jaar

Actief sinds: 23-05-2014

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: grijs

Haarkleur: gekleurd

Opleiding: HBO

Roken: Ja

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Heb best wel groene vingers en vind het heerlijk om in mijn kleine tuintje bezig te zijn. Gewoon de gedachten op nul en genieten van moeder natuur. Beetje sportief ben ik ook wel alleen kan dat altijd wel iets beter. Wil ik over een tijdje weer op gaan pakken 

Over mij:
Mannen.... laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben Sanne en ben inmiddels alweer even gescheiden. Na een niet al te leuk huwelijk ben ik die gene geweest die de knoop heeft doorgehakt. Probeer er weer wat van te maken en dat is me tot nu toe aardig gelukt. Nu ben ik jaren lang naar beneden gehaald door mijn inmiddels ex man dat ik niet knap was. Ik was te mager, ik had kleine borsten en een te grote neus. Dit zijn enkele dingen die ik dagelijks te horen kreeg. Inmiddels weet ik dat er ook mannen zijn die wel op mij vallen dus ik wil mijn verloren tijd weer inhalen. Voorlopig geen relatie meer maar wel verschrikkelijk veel sex. Wil jij mij weer laten genieten?

Over jou:
Een man zijn die gewoon eerlijk is en die niet om de zaken heen draait. Ik wil wel een man waar ook gevoel bij zit en geen eentje die alleen maar klaar wil komen als je snap wat ik bedoel. Of je zelf een relatie hebt dat is voor mij geen enkel probleem. Ik hou van discretie en dat verwacht ik ook van jou. Kort om gewoon een lekkere stoere bink die ook de sex verschrikkelijk mis. Kun jij je vinden hier in mijn verhaaltje, dan ben je de mijne!

Mijn foto's