Profielpagina van Tillyke

Naam: Tillyke

Leeftijd: 47 jaar

Actief sinds: 20-01-2014

Geslacht: vrouw

Land: Belgie

Provincie: Het Brussels Hoofdst

Woonplaats: Anderlecht

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: bruin

Opleiding: MBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Ik hou van tennis, golf en lange stukken fietsen. Ik hou van theater, een gezellig feestje of winkelen. Een dame moet zichzelf regelmatig verwennen 

Over mij:
Dit ben ik: Ik heb een vriendelijk en open gezicht en een warme uitstraling. Mijn bruine haar draag ik tot net boven mijn schouders en ik heb bruingroene ogen. Met mijn 1m65 ben ik niet zo groot, maar dat weet ik goed te verdoezelen door meestal hoge hakken te dragen. Ik ben slank gebouwd en vind het fijn om elegant en smaakvol gekleed voor de dag te komen. Mijn kledingstijl is vrouwelijk, je ziet me regelmatig in een jurkje of met een rok en mijn decollete laat ik graag zien. Ik weet perfect welke kleuren goed bij me passen.

Over jou:
Ik zou graag kennismaken met een spontane en charmante man die stijl en smaak heeft, die aandacht besteedt aan zijn looks en er graag goed uitziet. Bovendien is hij zorgzaam en legt hij de nodige maturiteit aan de dag. Hij heeft zin voor initiatief, is ondernemend en vindt een goed evenwicht tussen werk en privé belangrijk. De man die ik naast me zie heeft een sterke persoonlijkheid, een leuk gevoel voor humor, houdt van een open communicatie , zit goed in zijn vel en maakt bewust tijd voor elkaar. Ben jij die man?

Mijn foto's