Profielpagina van Stellabiertje

Naam: Stellabiertje

Leeftijd: 50 jaar

Actief sinds: 04-06-2014

Geslacht: vrouw

Land: Nederland

Provincie: Noord-Holland

Woonplaats: Krommenie

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: groen

Haarkleur: bruin

Opleiding: HBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Ben absoluut niet fotogeniek vind ik maar ik hou wel van fotograferen. De natuur, de dieren klein en groot en mensen. 

Over mij:
Wat ga ik op zo'n site doen dacht ik bij mezelf toen het idee opkwam om me hier in te schrijven, dat is toch niks voor mij? Maar mijn vriendin heeft een hartstikke leuke man eraan over gehouden dus waarom zou het mij niet lukken? Dus hier ben ik dan, mijn naam is Stella en ik ben zoekende naar een man die mij aankan. Ben een sterke vrouw die haar mannetje heel goed kan staan en al een tijdje alleen is dus kun je het aan, stuur me maar een bericht!

Over jou:
Een sterke man die weet wat hij wilt en niet in een relatie stapt om maar een relatie te hebben maar echt om de juiste redenen; omdat je verliefd bent geworden en van die persoon bent gaan houden. Je wilt me leren kennen zoals ik ben, je neemt het leven zoals het komt en obstakels ga je niet uit de weg maar die ga je gewoon aan. Verder ben je een gezelligheidsmens, of het nu samen is of in een groep, humoristisch en goedhartig.

Mijn foto's