Profielpagina van MiraBeau

Naam: MiraBeau

Leeftijd: 23 jaar

Actief sinds: 08-11-2012

Geslacht: vrouw

Land: Nederland

Provincie: Noord-Brabant

Woonplaats: Breda

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: blauw

Haarkleur: bruin

Opleiding: MBO

Roken: Nee

Piercing(s): Ja

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Ik hou van dieren, fantasy, elfjes, draken en trollen. Speel vaak Warhammer met mijn vrienden, zelf speel ik Wood Elves. Gothic kleding, Muziek, Birthday Massacre, Nightwish, HIM, Placebo soms ook, Ik schrijf veel fantasy verhalen. 

Over mij:
Ik kan hier veel dingen vertellen, maar dat doe ik niet allemaal. Om te beginnen, Ik ben nogal alternatief, hou van gothic, donker, zwart. ik woon bij mn vader, mijn moeder is 5 jaar geleden overleden na een lang ziektebed. ik heb zo mijn dagen, dan spontaan en vrolijk, dan ben ik liever alleen, niet om aan te spreken en geïrriteerd. Ik kan totaal niet met mn pa opschieten. Hij is nogal van het strenge regeren. Mijn oudere broer is zijn lieveling en doet nooit wat verkeerd. Vaak zou ik gewoon weg willen, zo snel mogelijk op mezelf wonen en ver van mijn vader vandaan. Iedereen achterlaten. Ik heb op dit moment geen vriend, ik ben altijd wel een buitenbeentje geweest en nooit echt een relatie gehad. Ik ben nog maagd, maar ik speel wel met mezelf. maar ik zou wel ooit eens met een jongen willen doen

Over jou:
Ik weet niet of dit nu de juiste site is om te zoeken naar een jongen, of misschien wel een man die ouder dan mij is. Mijn gevoelens gaan naar iemand ouder, omdat ik jongens van mijn eigen leeftijd toch niet mag, of eerder gezegd, nare ervaring mee heb. Ik zoek een man die mij begrijpt, mij de tijd gunt, om kan gaan met mijn moodswings. lief en eerlijk is, niette gehaast. voorzichtig is, en van romantiek houdt.

Mijn foto's