Profielpagina van LinnekeIsLeuk

Naam: LinnekeIsLeuk

Leeftijd: 32 jaar

Actief sinds: 26-09-2014

Geslacht: vrouw

Land: Nederland

Provincie: Gelderland

Woonplaats: Culemborg

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: bruin

Opleiding: MBO

Roken: Ja

Piercing(s): Ja

Tatoeage(s): Ja

Mijn hobbies: Wat vind ik leuk? Gezellig een drankje drinken in de stad of lekker thuis in de tuin of op de bank. Vrienden ontmoeten, lekker koken en genieten van een goed glas wijn, een rondje varen, uitwaaien op het strand, uitslapen, samen lekker kletsen en merken dat de tijd vliegt, 

Over mij:
Toch maar eens rondkijken hier. Ik ben er wel weer aan toe om een leuke man te ontmoeten. Met een goede match is het leven toch een stuk gezelliger! Het lijkt me heerlijk om weer van iemand te houden. Dat je er naar uitkijkt om thuis te komen, omdat die lieve knuffelbeer er is. Dat je plannen maakt om het leven gezellig en liefdevol te houden.

Over jou:
Ik zou het leuk vinden om een gezellige, lieve en beetje stoere of sportieve man te ontmoeten die graag onder de mensen is en geïnteresseerd is in mensen. Een man die het fijn vindt om met vrienden af te spreken, maar ook om lekker met z`n tweeën dingen te ondernemen of om samen thuis te zijn. Ik vind het belangrijk dat je je leven goed op de rit hebt en dat je werk doet wat je leuk vindt en dat je leuke dingen onderneemt.

Mijn foto's