Profielpagina van Kattigekatja

Naam: Kattigekatja

Leeftijd: 65 jaar

Actief sinds: 22-07-2014

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: zwart

Opleiding: HBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Ik ga graag naar het theater of gewoon een avondje uit, de leukste kleren aan en een lekker geurtje op dat is genieten. Ik hou ook van gezelschapsspellen, spelletjes op internet, dagjes uit, lezen, fietsen, bingo, wandelen, eigenlijk te veel om op te noemen! 

Over mij:
Het heeft even geduurd voordat ik de stap durfde te zetten, maar nu heb ik eindelijk een poging gewaagd want single zijn dat is niks voor mij. Ik ben een tijdje alleen en heb leuke kinderen en kleinkinderen en ga regelmatig met een vriendin fietsen en naar de bingo. Het is altijd erg gezellig ,maar als ze naar hun eigen huis toe gaan dan merk ik hoe stil het is. Ik wil ook niet altijd het vijfde wiel aan de wagen zijn. Ik wil gewoon en leuke man voor mijzelf, of is dat teveel gevraagd?

Over jou:
U bent iemand die ook naar het innerlijk kijkt, en ook echt moeite doet om iemand te leren kennen. U houd van gezelligheid en geniet van het leven, samen eten, een dagje weg, hand in hand wandelen, of in de tuin bij de vuurkorf dat zijn allemaal dingen die u wel weet te waarderen!

Mijn foto's