Profielpagina van Hugh2727

Naam: Hugh2727

Leeftijd: 67 jaar

Actief sinds: 30-03-2013

Geslacht: vrouw

Land: Nederland

Provincie: Utrecht

Woonplaats: De Bilt

Opleiding: MBO

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw:

Oogkleur: groen

Haarkleur: gekleurd

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies:
Graag wil ik dit veldje voor iets anders gebruiken dan hobbies. Mannen, wat is dat nou toch met die afstanden? Je woont toch in Nederland!? Het land waairn het uiterste puntje noord tot uiterste puntje zuid kan in een paar uurtjes gereden kan worden. Jullie zijn toch mannen van stavast? Jongens van Jan de Wit? Toch?  

Over mij:
Het leven is echt ontzettend fijn maar ik zou het graag weer delen met een lieve, vriendelijke, actieve man met een jonge geest. Iemand met wie ik lief en leed kan delen en die zijn lief en leed ook met mij wil en kan delen. Het belangrijkste voor mij is dat je je thuis voelt bij elkaar en elkaar respecteert.  

Over jou:
Lieve man, ik wil nog 1 keer de liefde beleven met een wijze, sterke, woest aantrekkelijke man die weet dat je in een relatie eerlijk blijft, weet wat voor de ander belangrijk is en daarnaar handelt, lief en zorgzaam en vol passie. Ik wil je lief beminnen zoals je zelf bemind wilt worden: volledig, diep en hartstochtelijk. Ik ben heel benieuwd naar jouw leef wereld en wil je graag de mijne laten zien. 

Mijn foto's