Profielpagina van HannadeG

Naam: HannadeG

Leeftijd: 42 jaar

Actief sinds: 21-08-2013

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: grijs

Haarkleur: blond

Opleiding: HBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Na een rot tijd met mijn ex te hebben gehad geniet ik nu zoveel mogelijk, probeer meer te ontspannen en leuke dingen te doen. Dagje winkelen, naar de zoo, eens lekker uiteten en noem maar op.  

Over mij:
Knap dat ik hier mijzelf zo enorm open en bloot geef. na alles wat met mij is gebeurd, laat ik mij toch niet de kast door jagen door mijn ex. Een schofterige man, maar dat kan ik ook wezen. Deze vrouw laat zich niet nogmaals over zich heen lopen! Ik trek de wijde wereld in en ga genieten zoals ik dat altijd heb willen doen!

Over jou:
Mijn foto staat in mijn profiel, bevalt het je, zou ik het leuk vinden als je reageert, in ben niet te streng, maar moet soms mijn frustratie kwijt. Dit kan misschien een negatief effect hebben op mijn profiel, maar dan weet je hoe het zit. Ik word graag verwend, gezien ik dat in het verleden nooit ben geweest. Je bent romantisch van aard, gevoelig, misschien in het zelfde schuitje als mij. Negatief over relaties, maar toch het nog eens wil proberen, maar dan zoals jij het wil. Ik heb een luisterend oor, dus ik sta voor alles open....met aandacht

Mijn foto's