Profielpagina van Gezellie

Naam: Gezellie

Leeftijd: 31 jaar

Actief sinds: 09-05-2014

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: blauw

Haarkleur: gekleurd

Opleiding: MBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Bakken en Bakken. Ik heb ook echt iets met chocolade en maak van alles. Heerlijk om me uit te sloven in de keuken. Ik heb al zoveel geleerd dat ik weleens denk hoe mooi kan zoiets zijn als je helemaal zelf een bedrijf zou hebben. Maar goed dat is een droom die niet uit gaat komen. 

Over mij:
Ik vind het heerlijk om gezellig thee te drinken met taartjes en gebakjes en lekkere koekjes. Dat maak ik ook helemaal zelf. Ik werk in de avonduren bij een kennisje die weer in een bakkerij werkt dus ik leer van alles. Zo nu en dan geef ik een feestje gewoon lekker samen met familie vrienden en kennissen . Familie is belangrijk ze zijn de grondleggers van mijn bestaan. Ze wonen ook redelijk dicht in de buurt en mijn zussen ook. We zullen nooit ver van elkaar af gaan. Maar hier pas jij wel bij.

Over jou:
je bent mijn leeftijd en hou van gezelligheid eens per week het huis vol is bij mij niet gek. Iedereen loopt gewoon binnen en eet ook gewoon lekker mee. Verder heb je leuk werk en ben je ook handig met je handen. Ook vind je het heel niet erg om zo nu en dan wat huishoudelijke taken te doen en eigenlijk lacht het leven je wel toe. Kortom dan ben je mijn ideale man.

Mijn foto's