Profielpagina van GPR

Naam: GPR

Leeftijd: 41 jaar

Actief sinds: 12-05-2012

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: zwart

Opleiding: HBO

Roken: Ja

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Ik ben actief, houd van wandelen, leuke dingen ondernemen zoals een andere stad ontdekken, musea bezoeken of naar een musical gaan. Klussen in en rondom het huis doe ik ook graag. Thuis op de bank zitten met een goed boek of de krant vind ik ook heerlijk. 

Over mij:
Nooit gedacht dit ooit te gaan doen, maar ja waar kom je tegenwoordig anders nog leuke mannen tegen..... Nou hier gaat ie dan..... ik ben een goedlachse moeder van twee kinderen, die op dit moment een heerlijk leven heeft. Genieten van de kleine dingen in het leven, zoals een kopje koffie op een terras onder de zon....niet te veel gevraagd toch?? haha Nee zonder gekheid, het leven is al mooi op zich 'carpe diem'. Een leuke partner zou leuk ter aanvulling zijn, niet ter invulling. Ik ben een vrouw die graag voor anderen klaar staat, een drukke baan (en ook studie) en een fijn sociaal leven heeft. Volgens zeggen ben ik (heel afgezaagd...haha) spontaan, lief en kan je best met me lachen. Ben jij die goedlachse, gezellige, ambitieuze en redelijk sportieve man die van de kleine dingen in het leven geniet....stuur me dan een leuk mailtje

Over jou:
Ik wil graag contact met een leuke, spontane en betrouwbare man tussen de 35 en 55 jaar, bij voorkeur wonende in de omgeving van Zeewolde die humor heeft en aansluit bij mijn interesses. Zie profiel.

Mijn foto's