Profielpagina van Crystalclear

Naam: Crystalclear

Leeftijd: 33 jaar

Actief sinds: 28-05-2014

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: grijs

Haarkleur: gekleurd

Opleiding: HBO

Roken: Nee

Piercing(s): Ja

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Ik hou van paardrijden en skeeleren. Geen combinatie die je samen kunt doen maar je kunt daar wel allebei je hoofd bij leeg maken. En geloof me dat heb ik echt nodig. Ik hou van een goed gesprek en heb er behoefte aan om mijn hart wel eens te luchten. Dus ik hoop dat je goed kunt luisteren  

Over mij:
Ik ben Kristel en 31 jaar. Al heel wat meegemaakt maar het belangrijkste is dat ik nu weer op de goede weg zit. En dat is al bijna 3 jaar zo dus het gaat helemaal goed komen met me. Ben nu weer toe aan een nieuwe fase in mijn leven en daarom heb ik me hier ingeschreven. Ik mis die arm om me heen en ik wil weer die vlinders voelen. Ben vrij rustig en best wel een beetje verlegen maar daar is door heen te prikken hoor. Ik hou van dingen ondernemen en ben best wel actief. Kun jij mij weer een beetje happy krijgen?

Over jou:
Een man die met beide benen op de grond staat en die wel in is voor een avontuurtje. Eerlijke man die van knuffelen houd en die zich er niet voor schaamt om het te laten zien. Ben je verzorgd, eerlijk en vrijgezel dan ben je mijn mannetje. Durf je die gok te wagen?

Mijn foto's