Profielpagina van BonDerrier

Naam: BonDerrier

Leeftijd: 44 jaar

Actief sinds: 28-04-2014

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: blond

Opleiding: MBO

Roken: Ja

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Sporten, sporten, sporten. Hardlopen/joggen, zumba, steps, mountainbiken. Ik vind het heerlijk om mezelf fit en bezig te houden of bezig te zijn met anderen ;) Kan intens genieten van een dagje weg, zowel in Belgie als even vliegtuigje hoppen en een dagje Milaan of Italie aandoen. Jezelf kietelen is toch nooit verkeerd. 

Over mij:
Hi hi, zoals gewoonlijk heb ik genoeg mensen die mijn kontje zien staan daar naar gluren, maar waar zijn die leuke mannen die niet schrikken van een vrouw die weet wat ze wil en ook nog eens sportief/competitief is. Ik ben dagelijks veel in de weer om mijn lichaam fit en op peil te houden en voel me daar lekker bij. Door mijn werk zit ik vrijwel de hele dag, dan is het lekker om me na werktijd in het zweet te kunnen werken of bezig te zijn om mijn conditie op peil te houden. Hoe? Is het niet door joggen, zumba of middels steps in de sportschool ben ik ook niet vies van mountainbiken. I don't mind getting dirty ;)

Over jou:
Sportieve, actieveling, die ook tegen een stootje kan. Sommige mannen zijn zo'n **** als ze door een vrouw verslagen of geklopt worden, dat is ook geen fun meer. Dus da's wel een absolute must. Als je ook nog genoeg te vertellen hebt, ambitie hebt of avontuurlijk bent ingesteld, of dat nu met reizen, uitgaan/uitstapjes of op andere vlakken is, is dat mooi meegenomen. Ik zoek dus geen ja en amen knikker. Beetje tegengas is dus zeer welkom.

Mijn foto's